is my Ez 3 in 1 DOA? or is it the new chip?

Discussion in 'EZ-Flash' started by nando, Mar 11, 2008.

Mar 11, 2008
  1. nando
    OP

    Member nando GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    2,072
    Country:
    United States
    hello,

    i just got my second ez 3n1 from DX and it's not recognized by neither DSTT or EZ Flash V. i know that they changed the chip in the 3n1 and that would explain why my DSTT doesn't recognize it, but does EZ Flash V have the same problem? or do i just have a dead cart?
     
  2. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Does the DS detect the 3-in-1? It should show up as an option pak in the DS menu (after flashing a game to NOR it will show up as a GBA game pak).
     
  3. nando
    OP

    Member nando GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    2,072
    Country:
    United States
    hmm. i don't know. i'll check as soon as i get home thanks.
     
  4. ozling

    Newcomer ozling Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    36
    Country:
    Australia
    If both EzFlash V and DSTT does not recognise it, you won't be able to flash it to test it.

    Get Rudolph's ExpLoader (latest version 0.5beta) and have a look:

    http://blog.so-net.ne.jp/Rudolph/

    Just click on the GBA_exploader to D/L it. It's in English
     
  5. nando
    OP

    Member nando GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    2,072
    Country:
    United States
    thanks ozling i'll give it a shot.

    destructobot - my ds menu doesn't see my cart.

    EDIT: ok, that worked so its not dead. so does ez flash have an update to their ez flash v kernel to run it natively yet? does 1.7 do that?


    thank you guys
     
  6. nando
    OP

    Member nando GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    2,072
    Country:
    United States
    WTF? how do i know which version kernel do i have so i can know which steps to download? i don't remember when i did the last update.
     
  7. 123ericn

    Newcomer 123ericn Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    It did not work on mine or maibe i did it wrong please help
    I have g6ds real






    [​IMG]
     
  8. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    Click the third button down on the touch screen The top of the menu should say Help EZ5 v1.xx
     

Share This Page