1. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    English : Hello everyone I hope you are well! so before I start i would like to warn you that i am using a translator because i am not english i am french so here is my problem just a month ago i was trying to do a test to retrograder version 6.2.0 I did not want to know that I did not know why I was so stupid ma switch ne voulait plus se démarrer elle se démarrer automatiquement rcm mod so suddenly what I wanted to do I start my switch then I put the file but when I want to run the '' hekate_ctcaer " there is the Nintendo logo that appears and then nothing happens so would there be a hack would update from rcm mode? (if you do not understand and you have a translator who translates much better than that Here is a text in French that has not been translated)

    français : Bonjour tout le monde j'espère que vous allez bien ! alors avant de commencer je voudrais vous prévenir que j'utilise un traducteur car en fait je ne suis pas anglais je suis français donc voilà mon problème il y a juste un mois je voulais faire un test pour retrograder une version de ma switch qui était à la base sur version 6.2.0 est-ce que j'ai voulu faire c'est de passer sur la version 1.0.0 je ne sais pas pourquoi je voulais faire ça et le truc bête c'est que j'ai oublié de faire une backup donc il s'est passé que ma switch ne voulait plus se démarrer elle se démarrer automatiquement rcm mod donc du coup ce que j'ai voulu faire j'ai démarrer ma switch ensuite j'ai mis le fichier mais quand je veux lancer le '' hekate_ctcaer " il y a le logo Nintendo qui apparaît et ensuite plus rien ne se passe donc est-ce que il y aurait un hack permettrait de mettre à jour à partir du rcm mode ?
     
  2. Groshaq

    Groshaq Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 8, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    France
    To be clear, he says:
    "Downgrade 6.2.0 to 1.0.0 for no reason without NAND Backup
    When launching hetake Nintendo logo show then nothing
    How upgrade my switch with just RCM Mode ? "


    Est-ce que par hasard tu as essayé avec Reinx si ca fonctionne ou pas ? Je n'ai jamais downgradé ma switch donc je n'ai jamais eu ce probleme
     
    Last edited by Groshaq, Jan 25, 2019
  3. Mat37

    Mat37 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    787
    Country:
    France
    You can rebuild your NAND with only your PRODINFO partition. I don't remember what tool you have to use tho. You'll need to download 6.2.0 Firmware from somewhere (can't link it)
    Tu peux créer une NAND juste avec ton PRODINFO mais je sais plus quels programmes il te faut. Il faudra que tu télécharges le firmware 6.2.0 quelque part (pas de lien sur gbatemp)
     
  4. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    Last edited by Kubas_inko, Jan 25, 2019
    pin likes this.
  5. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    kubas_inko yes but as I said I can not start my switch
     
  6. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    You don't need to. You just need to be able to boot to RCM (which you are).
     
  7. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    I can not play my Nintendo switch anymore :(
     
  8. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    Follow the tutorial I linked.
     
  9. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
  10. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    hello I hope not to bother you but how do we get the file "keys.txt" because I really do not understand
     
  11. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    I think that it need biskeys, so by using biskeydump payload and scanning the QR code.
     
  12. Pippin666

    Pippin666 SSF43DE Master
    Member

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    2,045
    Country:
    Canada
    Well, looking at your country flag, you could stop by SciresM house and have him fix for you.

    A en juger par le drapeau de ton pays, tu pourrais appoter ta console directement a la maison de SciresM pour qu'il te la répare.

    PIp'
     
  13. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    This is more for rajkosto.
     
  14. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    hello it's been a little while so I understand I have to use a QR code to do what exactly if it is possible and if you have time to send me the file biskeydump.bin because that I do not find :(

    bonjour ça fait un petit moment du coup si j'ai bien compris je dois utiliser un QR code pour faire quoi au juste est-ce que si c'est possible et si vous avez le temps de m'envoyer le fichier biskeydump.bin parce que je trouve pas :(
     
  15. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    https://switchtools.sshnuke.net/

    upload_2019-2-10_17-28-3.png
     
  16. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    it would be so much more convenient if you have discord skype but hey it's good I managed to put the file is it normal that there is something called device.keys but if you skype discord and you want to add me to write more practical here are my addresses ;)
    Skype : jeremy.jean61
    Discord :jeremyKO#8458

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    pls :/
     
  17. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2017
    Messages:
    6,291
    Country:
    Czech Republic
    done... Check your discord. Also, there are PMs on this forum.
     
  18. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    ok
     
  19. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    hi there is an update in the software to get the keys we could try what is your discord if I bother you I'm sorry :(
     
  20. JeremyKO

    OP JeremyKO Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    France
    I just realized that it works is that you are there the program does not close like last time
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - possible, Nintendo, possible