Is it possible to restore original firmware?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by SlyGuy, Aug 29, 2006.

Aug 29, 2006
  1. SlyGuy
    OP

    Member SlyGuy GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    396
    Country:
    Canada
    Currently I have no need to, but I'm curious if this is an option.
     
  2. omegatr0n

    Member omegatr0n GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    144
    Country:
    On a phat nds it should be no problem just run noflashme.nds

    A way to check if it will work is probably to boot flashme.nds and see if it recognizes your original firmware or if it says "?"

    On a NDSL i belive thier is no way (at this time) to uninstall flashme
     
  3. Falkentyne

    Member Falkentyne GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    You can't put the original firmware back on yet.
    Noflashme.nds puts on the V6 firmware (for an old DS), one which has the 4 lighting levels, but all the DS main menu options crash the system. (remember that the V6 DS's DO have the brightness chip, as do the V5 DS's).
     
  4. SlyGuy
    OP

    Member SlyGuy GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    396
    Country:
    Canada
    Thanks... too bad though. I hope my DS doesn't crack...
     
  5. tRiBaLmUnKy

    Member tRiBaLmUnKy GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 19, 2003
    Messages:
    170
    Country:
    United States
    I'm having my DSL replaced. I'm just going to install Stealth Flashme.
     

Share This Page