Is it possible to get Prince of Persia TFS working on AKi on l

Discussion in 'Acekard' started by Invghost, Jul 17, 2010.

  1. Invghost
    OP

    Newcomer Invghost Advanced Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Is it possible to get Prince of Persia TFS working on AK2i on my DS lite using the AKIAO loader.

    I've heard its one of those dreadful DSi enhanced games, which means i can't play it.

    Anyone got any different news?
     
  2. fearofshorts

    Member fearofshorts GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    "DSi Enhanced" luckily just means that there are DSi features that can't be accessed on a regular DS.
    So, in other words, you should be set once there is a proper dump and a loader update.
     
  3. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    this is the changelog from akaio 1.7

    May 23rd
    --------
    Fixed Prince of Persia: The Forgotten Sands (#4952).
    Fixed Sonny with a Chance (#4953).
    Fixed Blue Dragon Awakened Shadow (#4957).
     
  4. Invghost
    OP

    Newcomer Invghost Advanced Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    1.7 wouldn't work for me. I'm using 1.6, although recently I downloaded 1.7.1, hopefully that will work :S
     
  5. fearofshorts

    Member fearofshorts GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Huh. Did you completely DELETE the old AKAIO folder before copying over the new one?
    Because there are some issues unless you remove the old one.
     

Share This Page