is it possbile to...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DJPlace, Jun 10, 2009.

Jun 10, 2009

is it possbile to... by DJPlace at 2:29 AM (571 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,486
    Country:
    United States
    i update and did the backup options where it can play back ups... but it does not read import games is there a way to do this on 4.0 if all possbile?

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144835

    and i follwed that guide BTW.
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Use GeckoOS.
     
  3. Servdogg

    Member Servdogg GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    201
    Country:
    United States
    or cioscorp with region free hack in preloader
     
  4. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    use your head


    and search
     

Share This Page