is it okay if i patched Conduit 2 ?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Morty464, May 3, 2011.

May 3, 2011
  1. Morty464
    OP

    Newcomer Morty464 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Bahrain
    is it okay if i patched Conduit 2 ?
     
  2. Yawa

    Newcomer Yawa Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    24
    Country:
    Philippines
    Yes, even played the game under 3.2u with the latest IOS 57. It patched into your saved game.
     
  3. Yawa

    Newcomer Yawa Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    24
    Country:
    Philippines
    Hmm ok what you mean patched the game. Do you mean update from the game to play online?
     
  4. Morty464
    OP

    Newcomer Morty464 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Bahrain
  5. Morty464
    OP

    Newcomer Morty464 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Bahrain
    ??? plz reply
     
  6. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Yes its fine to download the update so you can go online
     
  7. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Everybody needs to update in order to go online. So you are fine.
     

Share This Page