Is it just me?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by pokioh243, Sep 20, 2008.

Sep 20, 2008

Is it just me? by pokioh243 at 6:43 AM (1,265 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. pokioh243
    OP

    Member pokioh243 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Behind the FALCON PAUNCH!
    Country:
    Netherlands
    Now, I go to gbatemp every day to check for new wii releases and NDS releases, but today GBAtemp loaded for damn slow! Does this have something to do with the new wananinko backup loader being released? [​IMG]
     
  2. MUBK

    Newcomer MUBK Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    25
    Country:
    Canada
    No clue if it has anything to do with the loader but it's slow for me too.
     
  3. Tragoedia181

    Banned Tragoedia181 B*tch I Look Like Goku!!

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    553
    Location:
    Bronx, NY
    Country:
    United States
    yeah same with me it loaded SLOW
     
  4. pokioh243
    OP

    Member pokioh243 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    101
    Location:
    Behind the FALCON PAUNCH!
    Country:
    Netherlands
    Yeah, now it's a little bit faster [​IMG]
     
  5. Gore

    Member Gore GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    1,559
    Country:
    United States
    Yes, it was slow because of all the people coming here for the loader.
     
  6. Holaitsme

    Member Holaitsme 10/10 would be loyal again

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    846
    Country:
    United States
    yeah, it was a little bit faster in safari but it was really slow in firefox.
     
  7. Veho

    Global Moderator Veho The man who cried "Ni".

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    8,457
    Location:
    Zagreb
    Country:
    Croatia
    It works fine in DSOrganize [​IMG]

    It's all the Loader-kiddies in the loader topic clicking "refresh" every two seconds.
     
  8. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    yep, i've noticd how slow it is today.
     
  9. Ace Gunman

    Former Staff Ace Gunman ~••Lucky҉Shot••~

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    6,385
    Location:
    Wassamatta U
    Country:
    Canada
    The people coming here for the loader shouldn't affect anything. There were actually less people here than usual, and we can handle a great deal more since the server move. Whatever is/was happening isn't related to that.
     
  10. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    Regardless of whether loader people caused it or not, it was slow and now it's a lot better.
     
  11. ojsinnerz.

    Member ojsinnerz. Damned

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    3,152
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Yea, it slowed down for me too.
     
  12. CorruptJon

    Member CorruptJon :)

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    781
    Location:
    California
    Country:
    United States
    I've gotten like 4 ips errors throughout the day as well.
     
  13. Gman 101

    Member Gman 101 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    438
    Location:
    Karkand & Mashtuur City
    Country:
    Australia
    I love this Australian timezone. Haven't gotten any errors or slowdowns whenever I'm here. [​IMG]

    Enjoy your problems while I sleep. Muahahahahahahahaha.
     
  14. Rowan

    Member Rowan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    714
    Location:
    Cardiff
    Country:
    United Kingdom
    i had ips error 4 times today and four times yesterday and its usually really slow
     

Share This Page