Is It Just Me or Is There a Problem with loadiine.ovh

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by TheVinAnator, Nov 13, 2016.

  1. TheVinAnator
    OP

    TheVinAnator GBATemp's Greatest Vin

    Member
    3,616
    2,699
    Jan 10, 2016
    Canada
    NO COFFEI!
    It was just working for me to boot up the homebrew channel a few days ago, now I took my SD to copy two files to the install folder and when I boot it up it says it can't find the homebrew launcher files on my SD Card but they are there?
     
  2. xtheman

    xtheman GBAtemp Guru

    Member
    5,847
    5,280
    Jan 28, 2016
    United States
    Blow the sd card slot as if it was a NES cartridge. It fixes that problem most times.
     
  3. TheVinAnator
    OP

    TheVinAnator GBATemp's Greatest Vin

    Member
    3,616
    2,699
    Jan 10, 2016
    Canada
    NO COFFEI!
    Alright thank you!
     
  4. driverdis

    driverdis I am Justice

    Member
    2,452
    940
    Sep 21, 2011
    United States
    1.048596β
    Do not blow into anything, I assume it was a joke as blowing into game consoles or game carts can cause rust from the moisture in the air someone blows out.
     
  5. TheVinAnator
    OP

    TheVinAnator GBATemp's Greatest Vin

    Member
    3,616
    2,699
    Jan 10, 2016
    Canada
    NO COFFEI!
    O.o, I fixed the problem though. Somehow my directory for the Homebrew launcher got messed up!
     
  6. xtheman

    xtheman GBAtemp Guru

    Member
    5,847
    5,280
    Jan 28, 2016
    United States
    Blowing fixed the FSmount error.
    I have done it multiple times and so have others.
     
  7. driverdis

    driverdis I am Justice

    Member
    2,452
    940
    Sep 21, 2011
    United States
    1.048596β
    Blowing does not fix the problem, the act of reseating (unplugging then plugging in) is what fixed it.
     
    kingraa777 likes this.
  8. xtheman

    xtheman GBAtemp Guru

    Member
    5,847
    5,280
    Jan 28, 2016
    United States
    I have seen a few people fix the FSmount error that just started happing by blowing into the sd card slot.
     
  9. driverdis

    driverdis I am Justice

    Member
    2,452
    940
    Sep 21, 2011
    United States
    1.048596β
    This is because taking the SD out and putting it back in fixed the problem, not blowing into the slot, that just causes moisture buildup.
     
  10. grossaffe

    grossaffe GBAtemp Addict

    Member
    2,808
    2,177
    May 5, 2013
    United States
    Driverdis is correct, blowing on the thing only seems to work because you have to reseat it in order to do so.
     
    TheVinAnator likes this.
  11. Bimmel

    Bimmel ~ Game Soundtrack Collector ~

    Member
    1,557
    850
    Jan 28, 2014
    Gambia, The
    Are we still talking about SD cards? :mellow:
     
    TheVinAnator likes this.
  12. grossaffe

    grossaffe GBAtemp Addict

    Member
    2,808
    2,177
    May 5, 2013
    United States
    I thought we were talking about slots
     
    TheVinAnator likes this.
  13. Bimmel

    Bimmel ~ Game Soundtrack Collector ~

    Member
    1,557
    850
    Jan 28, 2014
    Gambia, The
    Oh, then I misread something. Sorry.
     
    TheVinAnator likes this.
  14. veraci_00

    veraci_00 GBAtemp Fan

    Member
    408
    33
    Mar 6, 2016
    United States
    power cycle the system. I had an issue with redNAND not being detected last night. I had to redo redNAND, or so I thought. then, it still wouldn't work. power-cycling the system fixed the issue. hold the power button for four seconds to do so. a message will pop up on the system once u turn it back on. it's just letting u know that the system was turned off incorrectly, but it should fix ur issue.
     
  15. wiiu more like pee u

    wiiu more like pee u GBAtemp Regular

    Member
    273
    107
    Jan 31, 2016
    United States
    If you have a problem with loadiine just contact Nintendo and they'll be happy to help.
     
    buhdiego likes this.
  16. TheVinAnator
    OP

    TheVinAnator GBATemp's Greatest Vin

    Member
    3,616
    2,699
    Jan 10, 2016
    Canada
    NO COFFEI!
    I got it to work already :P
     
    veraci_00 likes this.