is Firmware different for - M3 SD vs M3 CF?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by superspudz2000, Aug 11, 2012.

  1. superspudz2000
    OP

    Member superspudz2000 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    556
    Country:
    Canada
    i went over to linfox domain to get fimware for my M3 Compact Flash,

    but all they have is;

    updagcsd

    updateGC

    Which one am i supposed to use?
     
  2. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,805
    Country:
    Antarctica
  3. superspudz2000
    OP

    Member superspudz2000 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    556
    Country:
    Canada
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    running the wrong firmware on the wrong card can brick it. this was a warning originally posted on the m3 site (now long gone).

    -another world
     
  5. superspudz2000
    OP

    Member superspudz2000 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    556
    Country:
    Canada
    ok, wait, is v35 the last one or V36. i tried updagcsd.b36.zip and it said "please use english version"!

    what the ---- do the letters mean??

    is e35 mean english? i thought a, b, c , meant "Alpha release", "Beta Release".....
     
  6. superspudz2000
    OP

    Member superspudz2000 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    556
    Country:
    Canada
    bah never mind i figured it out after.

    but i still dont get why china got another release, v36, and english carts didnt.

    and what language is "B"? isnt chinese either Mandarin or Cantonese?
    they should have put .m36, and .c36.
     

Share This Page