iPlayer's GBA emulator no longer works.

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Sterling, Dec 31, 2009.

Dec 31, 2009
  1. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Ok I have tried two different memory cards. The Emulator has worked before (very well I might add [​IMG] ), but now it won't boot up at all... [​IMG]

    I have latest firmware, and 1.4 compatable. I have formatted both memory cards multiple times, and it still won't run. Can anyone help me?

    EDIT: A little more information: It stopped working a while back, right after my M3i Zero bricked itself in my DSi. I had to buy another M3i Zero... I wonder if this is the same case? [​IMG]

    Edit 2: So no help is forth coming?

    Edit 3: really? STILL no help?!
     
  2. zhuzhuchina

    Member zhuzhuchina GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    537
    Location:
    Shanghai
    Country:
    China
    if before works and later no, you can try on another console, if still don't works is the iplayer have problems so only replace from your seller
     
  3. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Right, I'll just give it to my friend because I have a PSP that can do it better! [​IMG]

    Thanks for the reply, it's about time someone posted here. [​IMG]
     
  4. Sao Mortel

    Member Sao Mortel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    533
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    Memory card need to be formated in FAT not FAT32 or it wont work
     

Share This Page