IOS problems

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Venraga, May 24, 2009.

May 24, 2009

IOS problems by Venraga at 2:18 AM (720 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Venraga
    OP

    Newcomer Venraga Newbie

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Umm Hi, I dont know if this is the correct section or not so please dont flame.
    Im trying to get my wii to use the USB Loader but I just got it modded about 2 months about and I didnt know if I needed to update anything.
    Im not sure if I can put it in until I find if it's the correct version.
    All I know is at the top when I press the home screen on my homebrew I see
    1.0.1
    IOS36 v4.18
    If that's my version and it needs to be updated so I can use the USB Loader, can someone please help me? [​IMG]
     
  2. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
  3. Venraga
    OP

    Newcomer Venraga Newbie

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    The Rev10 file came out a a DOL file and it wont install with wad manager, I used both.
     
  4. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    o.O

    .dols are meant to be run through HBC, not installed through WAD Manager....

    I recommend you having a read of the HSG (My Sig). Check out these sections:
    1)Homebrew
    2)WADs
    3)Firmware
    4)IOS & cIOS
     
  5. glukriek

    Newcomer glukriek Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    35
    Country:
    France
    Hello,

    I am trying to do the same thing but it won't work...
    I downloaded the cIOS rev 10, as I don't have wifi I also downloaded the wad to to a wad install.
    I putted the wad a the root of my SD and it won't install (error -1)

    Any ideas? I am on a 3.2U Wiikey'd wii with starfall and HBC. I also have wad manager, can I install the WAD like that? I am also one of the unlucky one that cannot install Bootmii so I really want to be careful...

    Thanks
     
  6. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Err.... You RUN the .dol files with hbc. Choose network installation for the cios.
     
  7. higuys

    Newcomer higuys Advanced Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    Australia
    you put the cios package with your other apps that require the homebrew channel to run, and run it through there. you don't install it as a wad.
     
  8. Venraga
    OP

    Newcomer Venraga Newbie

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I finally got it working thanks everyone for the replys.
     

Share This Page