Installing .wad hangs

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Exaltys, May 26, 2010.

  1. Exaltys
    OP

    Exaltys GBAtemp Fan

    Member
    4
    Nov 10, 2009
    United States
    I've tried installing Kirby 64 and Paper Mario but they will hang. It will say something along the lines of "Installing #01" and will stick at 1 for more than 10 minutes. Should I just let it sit for a while?
     
  2. Crono2000

    Crono2000 Member

    Newcomer
    2
    Oct 23, 2008
    United States
    I had this problem when I first hacked my wii. For me, it turned out I had a crappy SD card. Pretty much every wad instillation went the same way but when I got a sandisk everything worked. Maybe try a different card?
     
  3. Exaltys
    OP

    Exaltys GBAtemp Fan

    Member
    4
    Nov 10, 2009
    United States
    I don't have another card at the moment, are there any other suggestions?
     
  4. Burton

    Burton Real Life VIP and Educator

    Member
    3
    Mar 7, 2006
    Wait patiently until u have another sd card. Been patient gives u better results.
     
  5. Exaltys
    OP

    Exaltys GBAtemp Fan

    Member
    4
    Nov 10, 2009
    United States
    Well, yeah, eventually I'm going to get another card. I still wanted to see if this was in fact the root of the problem or if anyone had any suggestions while I wait.
     
  6. Burton

    Burton Real Life VIP and Educator

    Member
    3
    Mar 7, 2006
    Dunno, try another wad manager or reformat ur sd to fat32 (if u r on fat16). I don't think my suggestions will help u much. [​IMG]
     
  7. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking

    Member
    7
    Sep 12, 2009
    Canada
    Ontario
    try installing it from a USB hard drive
     
Loading...