Installing USB 2.0 cios... fail?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Blue Zoidberg, Jul 27, 2009.

Jul 27, 2009
  1. Blue Zoidberg
    OP

    Member Blue Zoidberg GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    253
    Location:
    USA, that big island near Cuba
    Country:
    United States
    I'm trying to install the cIOS usb2 beta3 by kwiirk, but the bugger won't load. Every time I launch the homebrew channel, select the installer, and press yes/A it kicks me to BootMii
    What the hell am I doing wrong??
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    You're trying to install it off of IOS254, aren't you? Choose 249 or something.

    Also, I'd like to hijack this thread a bit and request a download mirror for the USB 2.0 cIOS required for MPlayer CE 0.7. The installer from the site itself has refused to work properly for me and if anyone has a dol that they know does the job I'd like it.
     
  3. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
     
  4. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Thanks, that made all the difference. You see, the one currently on the site is apparently a wrong version or something. I dunno. I'd made a different thread about the issue here:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=170250

    And I'm done hijacking. Thanks again.
     

Share This Page