Installed new update, now nothing works. Please help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Askherserenity, Mar 4, 2010.

  1. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Ever since I updated my Wii because of a new Monster Hunter Tri demo, nothing has worked. I cant run anything from backup loaders and I cant install any new channels with the was manager. I even tried recovering my wii using bootmii but that didnt even seem to work. Since this update is brand new and I'm sure no one has it, I doubt anyone would know what to do to help. Should I try to downgrade and see if that works? I have no idea what else to do :[
     


  2. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Nope. not 4.2. I was in 4.2 and everything worked perfect (I used the sticky on top). I got this new demo a few days ago and I updated. At first I thought everything was fine since the wii wasnt bricked and all my homebrew was still there...but I recently tried playing some games through some loaders and they would always act up. Now I tried to install a few channels through the wad manager and im geting the same error. Error=2011
     
  3. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    it just installed the stubs again and probably unpatched ios36 so you need to re-hack with the sticky'd guide
     
  4. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Should I just erase everything thats on my Wii right now then? Can I just use the option from the Wii settings to return everything back to normal and then just hack it all over again?
     
  5. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    just get the modify pack and do the modify section or use ios250 for dop-ios to delete the stubs and install a patched IOS36 and use 36 for wad manager steps no need to delete everything
     
  6. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    I'll try it now then. I'll let you know if it works >
     
  7. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Well, I'm able to install wads now but I think I'm still having the same problem with the loaders. I'm going to try out a few other games to be sure though.

    Yeah, I'm having the same problem with the games on my HDD. It's extremely weird. They first lose some sound and then the remote stops working and then it just freezes.
     
  8. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    did you remove the stubs and install the cios's again follow all the modify steps
     
  9. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Yep, I did everything all over again from step 1. Have you ever heard of this happening though? Atleast the wad thing got fixed. I have no idea what could be wrong with the games.
     
  10. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    make sure to reinstall your cIOS.
     
  11. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Run WAD Manager 1.5
    Press + on:
    cIOS202[38+60]-v4.wad
    cIOS222[38+37]-v4.wad
    cIOS223[38]-v4.wad
    cIOS249-v17.wad
    cIOS250-v17.wad
    IOS70-64-v6687[TB+ES_diV+NAND].wad
    Press 1 to install the cIOS's.


    Did all that too
     
  12. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    then you have cIOS and a patched SM.

    backup launchers should work, as well as installing WAD's
     
  13. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Probably gonna have to look for someone to trade Wii's with "/
     
  14. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    why so you could mess up theirs and have 2 garbage wii's?

    i wont alllow it!!

    you could fix yours, i know there's nothing wrong with it.
     
  15. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    I mean, it looks like the launchers work ok but once I get into a game, those things happen. I've tried it with USB GX and with Neogamma and the same thing happens. The games either freeze while loading something or the music cuts off, my remote dies, and then it freezes.
     
  16. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    then its a HDD problem, not a wii problem.
     
  17. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    lol The Wii works fine, I've tried out my real copies of the games and they work. I would trade it with someone who wouldnt hack it. Maybe its my HDD that is messed up? I tried formating it but that didnt do anything.

    Posts merged

    I'm going to hold off on doing anything else and have my friend bring his HDD so we can try his out on my Wii. Then we would know for sure :]
     
  18. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    try running signcheck and post the results and we could tell you if the cios's installed correctly or if you still have stub versions
     
  19. Askherserenity
    OP

    Newcomer Askherserenity Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Kay, doing it now.
     
  20. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States

Share This Page