In need of GBAMP de-Bricker

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by doubleOmega, Feb 21, 2010.

Feb 21, 2010
  1. doubleOmega
    OP

    Newcomer doubleOmega Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I have a gbamp, and once when I was updating to e19 on the gba, my batteries fell out :S I contacted chishm, but he couldn't get it to work, so I tried all 3 chishm fixes, but none worked... Does anyone have a tool that can flash the GBA cartridge inserted inserted in the de with update e19?
     
  2. doubleOmega
    OP

    Newcomer doubleOmega Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    BUMT (kind-of)
    Actually would a *rip of cartridge* (ROC not rom) help determine the problem? and how to flash it?
     
  3. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    No one bothers keeping info like that handy anymore. Why don't you get a new cart; they're not at all expensive.
     
  4. assassinz

    Member assassinz Visoly 512 Flash Advance Linker Xtreme Master!

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    1,086
    Location:
    The Internet
    Country:
    United States
    Paste this link into your browser and scroll down to the Unbricking the GBA movie player section.

    http://74.125.155.132/search?q=cache:clQgk...lient=firefox-a

    If you can't do this on your own, let me know. I have a GBAMP and can use mine to flash yours and get it working again. [​IMG]

    Is your GBAMP the official version or a bootleg? I don't think a bootleg will be fixable.
     
  5. doubleOmega
    OP

    Newcomer doubleOmega Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    well... it should be original... chishm's ds mode worked, and I could update before it bricked... thanks for the info hope it works
     
  6. doubleOmega
    OP

    Newcomer doubleOmega Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Update:
    Sadly that did not work too well... I reformatted my card in (ex)fat and it did not recognize it
    it says: please insert a formatted cf card
     

Share This Page