Not a bug Images not displaying

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Joe88, Jan 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joe88
    OP

    Joe88 [λ]

    Member
    11,597
    2,823
    Jan 6, 2008
    United States
    NYC
    I noticed recently alot of images posted here are not displaying correctly even if the original image link works fine, just shows a broken image link icon or says image cannot be displayed because it contains errors. Both external and site image hosting are doing it.

    Its doing it both on my desktop/laptop (firefox) and my tablet (chrome).

    I think the forum is causing them not to display and it resizes the images for viewing.
     
  2. Costello

    Costello Headmaster

    Administrator
    12,393
    5,640
    Oct 24, 2002
    could you post an URL where it does that, so we can see if the problem replicates on our end
     
  3. Joe88
    OP

    Joe88 [λ]

    Member
    11,597
    2,823
    Jan 6, 2008
    United States
    NYC
  4. GamerzHell9137

    GamerzHell9137 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,824
    1,645
    Nov 1, 2011
    Bosnia and Herzegovina
    I guess that's some kind of loading problems or maybe cache?
    The pics are working fine for me.
     
  5. Arras

    Arras GBAtemp Guru

    Member
    5,858
    2,673
    Sep 14, 2010
    Netherlands
    Yup, working fine here too. Latest version of Firefox.
     
  6. Joe88
    OP

    Joe88 [λ]

    Member
    11,597
    2,823
    Jan 6, 2008
    United States
    NYC
    seems to be on my side then

    cleaned the cache on my tablet and restarted everything and images are displaying again
     
Thread Status:
Not open for further replies.