I'm on 3.2E, can't access Wii Shop/Nintendo Channel

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ItsMetaKnight, Nov 18, 2008.

  1. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    I'm on 3.2E and I'm using the Homebrew Channel.

    I today noticed i can no longer access the wii shopping channel and the nintendo channel. but i really want them to work.
    what can i do? please help me [​IMG]
     
  2. CJLopez

    Newcomer CJLopez Advanced Member

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Messages:
    77
    Country:
    Mexico
    Update to 3.4, there is no other way for the meantime
     
  3. CasperH

    CasperH Newbie

    Nintendo Channel shoudn´t be a problem... What's the error at Nintendo Channel?
    As for Wii Shop update
     
  4. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    Can I still access HBC after updating to 3.4?
    I need it to go into the US Nintendo Channel.


    Edit: nintendo channel tells me this:
     
  5. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
  6. CasperH

    CasperH Newbie

    As above stated, update with that tool and download the new version from the shop channel [​IMG]
     
  7. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    doesn't matter which order you install [​IMG]
     
  8. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    Just did.

    And thanks! I'm running Tona Shop Inst right now. Hope it works. [​IMG]
     
  9. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] hahaha yeah it will work mate no issues there [​IMG]
     
  10. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    OK, I'm able to access the European Wii Shop Channel now.
    However, I can not access the US one anymore which is REQUIRED for me to get the new nintendo channel.
    It tells me the following:

    [​IMG]
    [​IMG]

    anything i can do?
     
  11. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    The new shop update breaks the ability to access the shop of other regions.
     
  12. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    wow that sucks.........

    would it be possible to install the latest US nintendo channel as a WAD?
    if it would work, please someone who is able to make a WAD, PM me [​IMG]
     
  13. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    if you can get the euro channel going why would want the us one too ??
     
  14. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    because i love the US demo versions for the DS, europe gets like no new demos since launch
     
  15. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    then change your firmware into us so you can get the us channel on and the euro channel off .
     
  16. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    I already tried that, but it still won't work.
    It won't let me access the US shop. I heard the server now memorizes the real region of a Wii, so it won't let you in, even if you changed it.
     
  17. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    sorry mate that 's really sucks .
     
  18. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    So, would it be possible for me to install the new US Nintendo Channel if I installed it as a WAD?
     
  19. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
  20. ItsMetaKnight
    OP

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    Please, is there really nobody here who has a homebrew-enabled Wii who'd help me? [​IMG]

    Here's what you need to make a WAD (i think):
    fs_dumper (converted to DOL) and this packing tool.
    please make sure you have a working version of the US Nintendo Channel before dumping. any old version will not show you the video content.

    I don't know if posting a Nintendo Channel WAD is permitted here, so please send me a PM. I will post here once I have something, so please don't think I already have something. [​IMG]

    Please!! [​IMG]


    Edit: I no longer need it. Thanks for not helping me here... [​IMG]
     

Share This Page