If your card name starts with "R4i" you can NOT play Pokemon

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by YumeMaxx, Sep 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. YumeMaxx
    OP

    Newcomer YumeMaxx Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    36
    Country:
    Canada
    I keep seeing the same question getting posted over and over again, so I'm just throwing this out there where people will hopefully see it.

    IF YOU ARE USING A FLASH CARD WHOSE NAME HAS "R4i" IN IT,

    INCLUDING BUT NOT LIMITED TO:

    R4i SDHC
    R4i Gold
     
  2. iggloovortex

    Member iggloovortex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    771
    Location:
    Stratford, CT
    Country:
    United States
    you lie, i have a R4i Ultra and im playing it right now, sure it takes a lot of customization, but it works
     
  3. samjef11

    Member samjef11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    450
    Country:
    United Kingdom
    OK don't start a flame war ok.
     
  4. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    You hope too much. The reason the same questions are posted over and over again is because these people DON'T read existing threads. This will just be another one for them to ignore.
     
  5. Saia_

    Newcomer Saia_ Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    99
    Location:
    Germany / Stuttgart
    Country:
    Germany
    I've written an email to the the customer service of R4i-sdhc.com.
    (VERY FAST REPLY! And sry for this bad english :/ )

    ______________________________________________________________
    Sender: Me
    Time? 2010-09-20 21:28:39
    Receiver? Me
    CC?
    Sub? R4 Upgrade support

    Hello R4-Team!



    I’ve bought a R4-Card of your Homepage, a R4 Upgrade.

    Now I wanted to know, why I can’t play the new Pokemon Games Black and White on my Nintendo DSL …

    I think it’s your kernel. What can I do, that I can play this Game?

    I’ve tried different kernels, V1.25b and many others …
    Greetings, from Germany, and sorry for my bad English, I’m from Germany [​IMG]

    _____________________________________________________________________
    Dear Customer:
    First of all,we appreciate your feedback and your support.
    We try our best to do that . try to improve and update next time !





    --------------------------------------------------------------------------------

    B,rgds!

    Cathy
    www.r4i-sdhc.com service center


    --------------------------------------------------------------------------------
     
  6. Rodders1991

    Newcomer Rodders1991 Newbie

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    Ah! Good to see someone got a reply! I didn't [​IMG]

    Hopefully we'll get an update soon XD
     
  7. Delta517

    Member Delta517 Its okay...Im a ninja ;)

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,327
    Country:
    Norway
    This.

    A mod have already made a official topic about this problem. [​IMG]
     
  8. Saia_

    Newcomer Saia_ Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    99
    Location:
    Germany / Stuttgart
    Country:
    Germany
    Yeah, hopefully [​IMG]
    Maybe we can play the game soon ...
    And btw: A VERY VERY FAST Reply ... never thought that they are sooo fast xD
    Wrote my email about 3-4pm, and got the reply at about 6.30pm [​IMG]O
     
  9. injected11

    Member injected11 Crescent Fresh™

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    And you got the same generic response I did when they stopped supporting the original R4i. They didn't do anything then. You put far too much stock in a meaningless response.
     
  10. samjef11

    Member samjef11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    450
    Country:
    United Kingdom
    I got the same reply something along the lines will try to update and release firmware soon.
     
  11. Matthew

    Member Matthew GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    508
    Location:
    Hampshire
    Country:
    United Kingdom
  12. Saia_

    Newcomer Saia_ Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    99
    Location:
    Germany / Stuttgart
    Country:
    Germany
    Lol you're right ... These (sorry) bast***s made an email which can reply to all emails of user ... for example my question -> their answer ... is this a machine? oO It fits very well ...
     
  13. Juanmatron

    Member Juanmatron Slater Color

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    1,667
    Location:
    SEGA's World
    Country:
    Spain
  14. MNicholson83

    Newcomer MNicholson83 Newbie

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    My R4i Gold works just fine. Been playing for about 9 hours, no freezes so far, and c-gear works fine with the wi-fi turned on.

    Running firmware 1.41 for the R4i Gold and 1.4.1u on my DSi with the hex patch for the exp AP. Games also run on my DS Lite.
     
  15. samjef11

    Member samjef11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    450
    Country:
    United Kingdom
    LOL @Juanmatron
     
  16. shlong

    Member shlong in memoriam of gravitas

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    2,301
    Location:
    Charlotte's maze
    Country:
    Italy
  17. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page