iEDGE on 3DS, somebody can confirm it's working?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by bitonio6, Jun 10, 2011.

Jun 10, 2011
  1. bitonio6
    OP

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    Hello everyone...

    Since the V4 bootstrap updater is out,
    somebody can confirm having an iEDGE workin on 3DS Version 1.0 or 2.0 ?

    Thank you for your feedback

    [​IMG]
     
  2. metroid maniac

    Member metroid maniac An idiot with an opinion

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    1,279
    Country:
    United Kingdom
  3. bitonio6
    OP

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    Why do you say that?
     
  4. dtp30

    Newcomer dtp30 Advanced Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Mine doesn't work on V1.0.

    I haven't upgraded my 3DS to V2.0 yet... I guess it would be a no as well...

    D.
     

Share This Page