I think I messed up(Gateway boots to black screen)

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by aalvi, Apr 5, 2015.

  1. aalvi
    OP

    aalvi Advanced Member

    Newcomer
    60
    3
    Aug 7, 2007
    Canada
    I have 9.2 ofw
    I had emunand 9.5

    I tried to update it to 9.6 in sys settings in emunand(the GW3D label was there).

    Now when I use the internet exploit, it goes to a black screen. Still on 9.2 ofw though.
     
  2. Kylecito

    Kylecito eats warnings for breakfast

    Member
    344
    379
    May 6, 2009
    Cote d'Ivoire
    Then? Reformat emuNAND and don't update to 9.6
     
  3. Lucifer666

    Lucifer666 all the world needs is me

    Member
    1,494
    730
    Apr 22, 2011
    The Fourth Dimension
    9.6 emunand isn't supported yet

    if you want to see the gateway menu hold L when doing the browser exploit, the moment you see the screen flash
     
  4. aalvi
    OP

    aalvi Advanced Member

    Newcomer
    60
    3
    Aug 7, 2007
    Canada
    so I backup all my saves, the other folders and format emunand?
     
  5. dsrules

    dsrules GBAtemp Psycho!

    Member
    3,658
    508
    Sep 20, 2005
    nevermind...
     
  6. aalvi
    OP

    aalvi Advanced Member

    Newcomer
    60
    3
    Aug 7, 2007
    Canada
    ah thanks, i didn't know that. Assumed it did because it did so the first time.
     
  7. Sliter

    Sliter GBAtemp Psycho!

    Member
    3,038
    801
    Dec 7, 2013
    Brazil
    ᕕ( ᐛ )ᕗ
    I think you should back up just to be sure lol
     
  8. aalvi
    OP

    aalvi Advanced Member

    Newcomer
    60
    3
    Aug 7, 2007
    Canada
    I did :)
     
  9. planetarian

    planetarian GBAtemp Regular

    Member
    134
    147
    Aug 5, 2014
    United States
    um yeah. format emunand has always wiped my entire SD, even when I already have emunand onboard. Be careful giving out that kind of advice, folks...
     
  10. aalvi
    OP

    aalvi Advanced Member

    Newcomer
    60
    3
    Aug 7, 2007
    Canada
    yea just fyi it did wipe my whole sd

    which I prepared for

    it works now, I didn't know 9.6 wasnt supported yet.

    Thanks guys