i think i have a banner brick

Discussion in 'Wii - Hacking' started by teusjuh, Dec 24, 2010.

Dec 24, 2010
  1. teusjuh
    OP

    Member teusjuh GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    174
    Location:
    Wageningen
    Country:
    Netherlands
    hello everybody
    i think my wii is bannerbricked
    when i power on the wii i got an blackscreen with 4.1 eur

    it's softmodded with:

    -Darkcorp 1.0
    -Preloader 0.29
    -homebrew channel
    -wad manager
    -usb loaders

    i can boot up preloader and the homebrew channel but not the system menu!!

    how can i fix this??

    sorry for my bad english
     
  2. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    use priiloader to load HBC (from installed titles if you're on HBC >1.0.7 as the direct link won't work).
    from HBC load MMM, YAWMM, or Wad Manager, uninstall the bad wad, then reinstall your SM 4.1E (if you are the least bit unsure if you had 4.1E, then reinstall IOS60 first) if needed.
    ...once it's back up, you'll also need to reinstall priiloader and enable your hacks....

    you can get all needed files and apps from Modmii (link in my sig)

    do you have BootMii at Boot2 w/ a NAND backup for 'just in case'?
     
  3. teusjuh
    OP

    Member teusjuh GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    174
    Location:
    Wageningen
    Country:
    Netherlands
    no bootmii wouldnt install as boot2 at my system
     
  4. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    HaHaHa,
    Load priiloader
    Click system Menu Hacks
    Disable "force standard Recovery Mode"
     
  5. teusjuh
    OP

    Member teusjuh GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    174
    Location:
    Wageningen
    Country:
    Netherlands
    i have preloader and not priiloader
     
  6. teusjuh
    OP

    Member teusjuh GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    174
    Location:
    Wageningen
    Country:
    Netherlands
    but i give it a try
     
  7. diddy81

    Member diddy81 Wii Theme Team

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    741
    Country:
    United Kingdom
    have you installed any wads lately??
    custom forwarders ???

    if yes that could be your problem
    load HBC then wad manager and uninstall the bad wad
     
  8. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    This ^^^^ is your problem
     

Share This Page