I think i bricked my wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SoLuckys, Mar 22, 2009.

Mar 22, 2009

I think i bricked my wii by SoLuckys at 3:06 PM (1,194 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. SoLuckys
    OP

    Member SoLuckys GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    246
    Location:
    Paralimni
    Country:
    Cyprus
    I know that many people make this kind of topics but i am lazy to use the search button
    Today i was trying to install softmii2.1 but preloader wasnt working(something like skipping sys menu etc). I was tired trying and i was trying to install a theme and i realized that i accidently installed a NTSC theme on my PAL wii. When i turn it on i got a black screen.Did i bricked it? If yes how can i fix it?
     
  2. pika9323

    Member pika9323 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    408
    Country:
    Germany
    Do you come into Preloader Menu?

    Turn wii completly off, turn it on and press Reset.
     
  3. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    If you can do that boot to the HBC and install an original 000000045.app
     
  4. leondmsmith

    Member leondmsmith GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    256
    Country:
    United Kingdom
  5. SoLuckys
    OP

    Member SoLuckys GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    246
    Location:
    Paralimni
    Country:
    Cyprus
    I hope it helps me too
     
  6. pika9323

    Member pika9323 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    408
    Country:
    Germany
    Well then just make an autoboot Disk with the Softmii Tweak Tool and install the original .app
     
  7. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    If he has the Twilight Hack
     
  8. SoLuckys
    OP

    Member SoLuckys GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    246
    Location:
    Paralimni
    Country:
    Cyprus
    thank you all people for replying and helping. maybe i didnt prees the reset button well. i tried and now i run anyregionchanger from the homebrew channel. now mods can close this topic
     
  9. SoLuckys
    OP

    Member SoLuckys GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    246
    Location:
    Paralimni
    Country:
    Cyprus
    one last question. before i was able to play backups from disk channel, how do i play backups from disc channel cos i forgot and i am lazy to use the search button
     
  10. pspmte

    Member pspmte GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United Kingdom
    If you have the TP hack still in the saves run Zelda and load wad manager in the .dol

    Or with modchip installed get Mario Tennis Auto Boot it into the recovery menu and go to 3.4 then just redo the softmii again

    Any help PM

    Mat
     
  11. swf3

    Banned swf3 Banned

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    mate dont use softmii as it will brick your wii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     

Share This Page