I recently bought an EZ Flash 3in1 for my Acekard 2...

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by LuigiOG, Feb 10, 2010.

  1. LuigiOG
    OP

    Newcomer LuigiOG Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    It doesn't detect the slot 2 when I try to boot it from Acekard 2? What do I do. :
     
  2. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    What exactly are you trying to do?
     
  3. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    There are two problems...
    1. using oficial system without GBAEXPLOADER
    2. the card is broken [​IMG]

    Recomendation

    Put on microSD latest AKAIO 1.5.1 and you dont need POINT NR.1 (setting in system setup - simply and fast). If AKAIO not detect it, the card is really broken or has some other problems [​IMG]
     
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,808
    Country:
    Antarctica
    No, he is trying to run the 3in1 without even loading a game first.
     
  5. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    To do what though? Just appear as an empty directory?

    Would be nice if the original poster would comment.
     
  6. zhuzhuchina

    Member zhuzhuchina GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    537
    Location:
    Shanghai
    Country:
    China
    did you try to load exploader of rudolph ? maybe can find the expansion
     
  7. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    If he/she is running Akaio ten GBA Exploader is not really needed.

    For GBA games just go to the Start menu in Akaio and check the 3in1 setting is on. Then all you have to do is select a GBA rom file (they appear when the slot 2 card is in).
    For using Opera you need to go into Cheats and select the 3in1.

    If you have not flashed a GBA game to NOR (using Y in Akaio) then the slot 2 card won't show as there is nothing on it!
     

Share This Page