I need help on .wads please

Discussion in 'Wii - Hacking' started by air2004, Aug 11, 2011.

Aug 11, 2011

I need help on .wads please by air2004 at 5:54 AM (477 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. air2004
    OP

    Member air2004 Air

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,531
    Location:
    Anytown
    Country:
    United States
    I have asked this question a long time ago .....but I'm gonna ask it again ( becasue I forgot the answear and I found my sd card) I have a ton of wads installed on my sd card , I think I installed them back during the 4.1 firmware or atleast 2 years ago ( I became a memeber here when wii hack was new and at the time my FW was 3.4 .....anway , I installed a bunch of wads that use to work , and now they no longer do . My current FW is 4.3 , and all of my legit wads still work . The ones that dont will say , "failed to load " or "this channel cannot be launched on this wii console" ... I spent a lot of time loading those wads wat back when .

    So my question is , can they be saved ? or do I need to reinstall them ? and if I reinstall will they work ?
     
  2. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    You screwed thing up when you decided to update to 4.3. Rehack your Wii with ModMii.
     
  3. air2004
    OP

    Member air2004 Air

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,531
    Location:
    Anytown
    Country:
    United States
    quick update ....I found a wad that I didnt own working on here , the game was ecco II ( not sure if that matters ) I then tried another wad and I got a black screen saying "this channel cannot be launched" then when I rebooted I got a menu sys is corrupt or something to that effect , so I rebooted again , and everything is now fine as far as the menu sys. I have only ever seen that menu sys warning once and that was years ago , when I installed prii loader I think , and it only happened once.... I do have a nand back up just incase
     
  4. air2004
    OP

    Member air2004 Air

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,531
    Location:
    Anytown
    Country:
    United States
    just checked my menu , and I'm on 4.2U
     
  5. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
  6. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Fine, you screwed things up when you decided to update to 4.2. It doesn't matter. Just rehack your Wii with ModMii.
     

Share This Page