I just got a m3 but whats the download play compatibility?

Discussion in 'M3 Adapter' started by melon_55, Jul 9, 2008.

  1. melon_55
    OP

    Newcomer melon_55 Member

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    11
    Location:
    australia
    Country:
    Australia
    i read in the reveiws that the m3 has about 96% ds download play compatibility. what does that mean exactly? Does it mean that some games might not work or that the game will screw up every now and again when download playing? If its that some games dont work please list a few of the games. also does the m3 support the ez-flash 3 in 1 pack, thanks [​IMG]
     
  2. webyugioh

    Member webyugioh GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    530
    Location:
    10KM East of Nowhere
    Country:
    Japan
    In case you forgot, I'll happily remind you the this is the
    USER SUBMITTED NEWS
    section.

    Just in case you did not know.

    have a nice day.
     
  3. strata8

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    For me, Download Play barely worked at all on the old firmware. Now, using M3 Sakura, every game works perfectly [​IMG] .
     
  4. sjones900

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    Yes the ez 3in1 works you need Gba_ExpLoader to get it to work
     
  5. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    download play support:
    if download-play is not supported the master game(the one transmitting the gamedata) will freeze when it starts sending game data to other people.
    in some cases download-play games aren't supported directly, tough they usually do work if you boot them with the download play option enabled.
     
  6. melon_55
    OP

    Newcomer melon_55 Member

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    11
    Location:
    australia
    Country:
    Australia
    no what i meant is the sending of the games, will that work or will it freeze. by the way i have the latest version of the software.
     
  7. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    hmm i dont know.
    my younger brother also has one. on an internet site, he saw something about the m3 being able to boot from the ds's menu. the author of the site said maybe it will be in a future update but nothing yet. also, how would that work?!!?!?
     

Share This Page