I just accepted an official update popup, USB-loader stuck now

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by tb2005, Jan 31, 2010.

  1. tb2005
    OP

    tb2005 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Jan 23, 2010
    Netherlands
    I was setting up a static IP adress for my 4.2 softmodded Wii. After I got that worked out it connected to online again and gave me some support code and an update option.. I thought this was for some network fix and accepted it. Now my USB-loader wont go past it's title screen when I start it in the homebrew channel.

    Does anyone know what I can do to get this fixed? I didn't make a bootmii backup, sadly.. Is there some way to remove everything and re-softmod my system "from scratch" perhaps?

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. ConJ

    ConJ The Toker

    Member
    922
    1
    Jul 18, 2008
    Glastonbury
    Just follow one of the softmod guides and youll be fine.
     
  3. WiiNero

    WiiNero Advanced Member

    Newcomer
    80
    0
    Jan 20, 2010
    Gambia, The
  4. tb2005
    OP

    tb2005 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Jan 23, 2010
    Netherlands
    Thanks guys, going to redo everything then. Guess it's a suitable punishment for accepting an update like an idiot. QQ

    I'll report back after I'm done. :]
     
  5. tb2005
    OP

    tb2005 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Jan 23, 2010
    Netherlands
    Thanks a lot guys, everything working just like before now after doing all the steps after homebrew channel again. [​IMG]
     
  6. WiiNero

    WiiNero Advanced Member

    Newcomer
    80
    0
    Jan 20, 2010
    Gambia, The
    Fine! [​IMG]