1. LoganVirusX

    OP LoganVirusX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    211
    Country:
    United States
    I am on 6.2.0 and I'm using hekate and installing games with tinfoil. I just installed Super Robot Wars T and I noticed that I have 3 blank squares on the far right of my switch when I scroll. What could be causing this? Is this some sort of ticket error or something? I had tried to go into my data management but there was nothing there. I really hope someone can help me out with this issue and that I didn't do anything drastic..
     
  2. Unleanone999

    Unleanone999 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 15, 2018
    Messages:
    960
    Country:
    Togo
    Can you take a pic of it. Sounds like sd card corruption.
     
  3. LoganVirusX

    OP LoganVirusX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    211
    Country:
    United States
    [​IMG]

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Does it have something to do with ticket title management? I went to the management in tinfoil and I saw a couple of unknown titles installed. I am not sure if deleting anything here will mess up my console or anything. Any ideas on what these are or how to get rid of them?
     
  4. BlastedGuy9905

    BlastedGuy9905 where's the updated autopsy report
    Member

    Joined:
    Apr 13, 2017
    Messages:
    2,299
    Country:
    United States
    That just means you didn't fill your home menu yet. Don't worry.
     
    ELY_M, The9thBit and LoganVirusX like this.
  5. LoganVirusX

    OP LoganVirusX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    211
    Country:
    United States
    are you sure this is the case? I have not noticed it before. Maybe im just really paranoid about it..
     
  6. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    3,117
    Country:
    Austria
    Just install three more games ;)
     
    NekoMichi and LoganVirusX like this.
  7. LoganVirusX

    OP LoganVirusX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    211
    Country:
    United States
    Okay another question.. If i go into the tinfoil menu and I notice a lot of titles that say unknown.. I also cannot install the latest update file for my game as well. If i delete some of these will I ruin something or should I just leave them alone? I thought these were causing the blank spaces..

    [​IMG]
     
  8. SomeGamer

    SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,796
    Country:
    Hungary
    Just leave them alone. IIRC the Switch always displays 10 squares on the home menu.
     
    ELY_M likes this.
  9. natkoden

    natkoden GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    1,216
    Country:
    Argentina
    LOL

    you had 12 of them before, and you are worried about 3?

    every switch starts with 12 empty squares, if you have 3, it means you have 9 installed games
     
    ELY_M, BlastedGuy9905 and The9thBit like this.
  10. soultakerx

    soultakerx Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    20
    Country:
    Canada
    Hey! not trying to Hijack your post, but I'm actually having problems installing that game. can you tell me how you got it working?
     
  11. SomeGamer

    SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,796
    Country:
    Hungary
    Please provide more info like FW and CFW version, which app you used to install the game and if it was an NSP or an XCI file.
     
  12. LapCheong

    LapCheong GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    204
    Country:
    Australia
    Notice the unknown titles in OG tinfoil as well. But thats not a problem for goldleaf 0.5.
     
  13. soultakerx

    soultakerx Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    20
    Country:
    Canada
    Ahh yes I apologize. I used N1dus to try to install the xci file. I am on 6.1.0 (AMS 0.8.1.). I tried to convert the file to an nsp but kept getting an NCA
     
  14. ELY_M

    ELY_M Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    431
    Country:
    United States
    I only have 1 game on my main switch. I have so many blank spaces. I also have switches and they are like that too. It is normal to have the blank spaces.
     

    Attached Files:

Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - squares, scroll, switch