I have a problem with Miami Nights Single In The City.

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Jakob95, Aug 19, 2009.

  1. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    I am using a Acekard 2i with AKAIO. And my problem is when ever I go inside my house the game freezes with a pink screen and says Not inoff Memory please turn off your System. Same problem happenes with my R4. It only happenes when I enter my house but I have to enter it because thats my mission. If anyone wants me I could also post my save file so you guys see.
     


  2. robgraves

    Newcomer robgraves Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    65
    Location:
    NY
    Country:
    United States
    post it and i'll try it, i also have an acekard 2i with AKAIO, i'll see if it does the same for me.
     
  3. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i will test it by tomorrow [​IMG]

    however, did you try it on different DMA mode?
     
  5. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Yeah I tried it on different DMA modes. I even tried changing the Save types and non of them worked. I tried the ROM also on my R4 with Ysmenu same thing happened. Tried it on my R4 with 1.23 same thing happened.

    EDIT: Deleted ROM and put a new one in same thing. Still not working.
     
  6. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    thanks and i will assume your .sav is for U
     
  7. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Yeah its for U. Did you try out the game yet? [​IMG]
     
  8. robgraves

    Newcomer robgraves Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    65
    Location:
    NY
    Country:
    United States
    just downloaded, will check it out
     
  9. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    same fate [​IMG]
     
  10. robgraves

    Newcomer robgraves Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    65
    Location:
    NY
    Country:
    United States
    i played your SAv and i can go in with no problem, i don't have the problem you are describing,i have a DSI with acekard 2i running AKAIO 1.4.1 PROPER

    umm i dunno
     
  11. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    this is how it happens on my setup DSi + AKAIO setup
    i didn't try on other DMA mode

    load the game (green loading word)
    click the compass
    click the flashing icon
    choose villa
    walk into the house
    pink background loading
    then suddenly another pink screen pops up saying it is running out of memory

    i am curious when they say running out memory ? is it a message from game or flash cart

    anyhow, i had reported this as a bug...
     
  12. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    same problem for me [​IMG]
     
  13. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    A hidden anti-piracy?
     
  14. robgraves

    Newcomer robgraves Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    65
    Location:
    NY
    Country:
    United States
    oh ok
    now i've replicated the same problem, i wasn't going to the right place as i've never played this game before and just downloaded it when i first read this thred.

    so i dunno...bug. [​IMG]
     
  15. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    AP on an old game
    a game that came out before FFCC:ROF that contains the first well known AP (thanks for playing)
    that would be interesting
     
  16. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    This game is really old. How did all the flashcart makers mistake this game and thought it was running perfectly.
     
  17. Ruri

    Member Ruri GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    573
    Country:
    United States
    Assuming that's what it is...

    It's not like they can play every game that comes out all the way through. For games that don't immediately fail as soon as you boot them up, they rely on reports from the community.

    And I guess not enough people played this game, so no large-scale reports of problems ever cropped up.
     
  18. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Hey Elixer did you contact Acekard or normmatt about the issue if you did what did they say.
     
  19. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    this is the reply i got from normmatt
     
  20. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    So the bug even happenes in a retail cart? Is there a way to fix it?

    Downloaded the E version of the game. Still doesn't work...

    Should I just delete the ROM? Or there is still hope that it will work in the future someone could fix it.
     

Share This Page