I cant play Backup games now anymore with Backup Launcher (DVD read er

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Etkar.H, Aug 9, 2009.

  1. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    Help me!
    Backup Launcher worked fine...UNTIL MY FRIEND tooked his game to me and updated my WII!!!
    So...any ideas?? [​IMG]

    EDIT: And i forgot something. I get DVD read error (324)...)
     
  2. wiistarter

    Member wiistarter GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    United Kingdom
    How about some info for a start. Mind reading skills are a bit fuzzy in the morning..

    What system Menu did you have??? What system menu do you now have???? What backup launcher were you using.??? What else softmod wise do you have installed????
     
  3. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    I did have 4.1E and now i have 4.1E again!
    My friend updated my wii bacuse he was going to play Transformers 2 and i said that i had to uptade my wii!
    And i got so angry!
    Now back to questions.
    I use Gamma Backup launcher.
    What's softmod now again?
     
  4. marice

    Member marice GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    131
    Country:
    Netherlands
    Dude... you make not much sense... u where on 4.1, and u updated to 4.1? :s



    EDIT: tried reinstalling cios 38 rev14?
     
  5. rommy667

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    Man all you had to do was use STARTFALL to block dvd updates it takes like 2 seconds to do and NO GAME DVD will EVER ask for a update...........
     
  6. ConJ

    Member ConJ The Toker

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    918
    Location:
    Glastonbury
    Country:
    United Kingdom
    Or Preloader.
     
  7. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    No...
     
  8. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    What can Preloader do?
     
  9. gilaben

    Newcomer gilaben Advanced Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    "Google" could help you...

    Anyways it boots before the sysmenu, useful in unbricking, and can install sysmenu hacks such as blocking DVD Disc Updates and such...
     
  10. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    gosh man, you know nothing abouts softmodding!

    preloader can enable hacks that will allow you to skip disc update checks.

    grab CIOS 38 rev 14 and update to the latest CIOS.

    grab the latest Neogamma backup loader as well
     
  11. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    I installed Homebrew on mah wii for 9 days ago!
    Thats why...

    EDIT: And i forgot something. I get DVD read error (324)...)
     
  12. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    its all good, your here to learn.

    but next time, if your gonna start a new topic, be descriptive on your specs [system menu version, CIOS installed, other apps installed] to receive the most help you can get.

    check out my guide to help you stay up to date
     
  13. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    I need more help so post more here please. D:
     
  14. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,387
    Country:
    Sweden
    Sorry not to be rude or anything. But you are one of those people how is better of with a modchip.
    "I need more help so post more here please. D:" ????

    Need help with what? xzxero guide is perfect!
    Really one of the best guides I have seen if not the best, even my little brothers (if they could read better english) could do those steps.

    I really recommend a Drivekey for you.
     
  15. Etkar.H
    OP

    Member Etkar.H GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    228
    Location:
    Earth
    Country:
    Norway
    Nevermind [​IMG]
    It just got fixed by itself. but thanks anyway. [​IMG]
     

Share This Page