I can't get Action Replay codes to work with Gamecube Backup Launc

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Robotech2079, Sep 7, 2009.

  1. Robotech2079
    OP

    Newcomer Robotech2079 Member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Hi...can anyone tell me how to get GC backups working with Action Replay Codes? I have AR 1.14 installed on the HBC, but it doesn't seem to load them at the screen where it says "Please close the lid." If there are any files that are required in the SD card, please let me know this as well. Thanks.
     
  2. rAiN mAn 2o0o

    Member rAiN mAn 2o0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    I second this query.. bump!
     
  3. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    i think you are running a wrong app in HBC, GC and wii apps use .dol files(Dolphin executables), why would AR for the wii ask you to shut the lid????
     
  4. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Because AR was a GameCube thing and the GCN had a lid.

    Anyway, if I recall correctly, you need to have MIOSv4 or less for AR to work.
     

Share This Page