I CAN'T figure out how to get my DS Lite flashed.

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Foie, Jun 28, 2006.

Jun 28, 2006
  1. Foie
    OP

    Member Foie That one guy

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    867
    Location:
    Clackamas, Oregon
    Country:
    United States
    OK, I have a DS Lite, EZ4 Lite, and EZ Pass 2. I am trying to flash my DS but I am running into problems. Here is what I am doing:

    1) Load flashme.bin onto the MicroSD card
    2) Use the ispVM software to format my EZ Pass 2 for Nanostray
    3) Load flashme.bin on the DS Lite
    4) turn off, put the EZ Pass 2 in quickly, and turn back on
    5) I get two white screens...

    Can someone tell me what I am doing wrong?
     
  2. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    only load up flashme when the ezpass2 is inserted...how do you expect to boot ds code without the passme2 inserted to boot it?

    flashme.bin is in fact flashme.nds, a DS file.
     
  3. Foie
    OP

    Member Foie That one guy

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    867
    Location:
    Clackamas, Oregon
    Country:
    United States
    That's the thing. When I insert the EZ Pass 2, I always get two white screens when I turn it on.
     
  4. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    Did you write SRAM to your cart in GBA mode?
     

Share This Page