I am bricked

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Mathew_Wi, Dec 12, 2009.

Dec 12, 2009

I am bricked by Mathew_Wi at 8:58 PM (800 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Mathew_Wi
    OP

    Member Mathew_Wi bye

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    233
    Country:
    Zimbabwe
    Well I am bricked from installing a bad WAD. (My bad)
    I got a savemii and it works. Is there a way to boot a legit brawl or something without a modchip? I put in brawl and it just spins and goes black.

    If not...

    What modchip can you guys recommend that supports/allows autoboot disks. I'll remind you. I don't and never will have a modchip unless it's for repairs. [​IMG]

    I need to know how I can boot my Anytitle Deleter ISO from savemii... Also solderless would be best because I cannot solder to save my life.
    Just name a cheap modchip that will let me autoboot an autoboot disk. I am not talking about the chips that are set to autoboot any disk because they are too much.

    I have $50 CAD and I am clueless with modchips. [​IMG]

    Thanks in advance!!
     
  2. tedmg09130913

    Member tedmg09130913 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    215
    Country:
    United States
  3. Mathew_Wi
    OP

    Member Mathew_Wi bye

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    233
    Country:
    Zimbabwe
    Which one/s support autoboot?
     
  4. Mathew_Wi
    OP

    Member Mathew_Wi bye

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    233
    Country:
    Zimbabwe
    Will a drivekey work?
     
  5. tedmg09130913

    Member tedmg09130913 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    215
    Country:
    United States
    All the websites I have seen say that the drivekey can be configured to autoboot wii disks.
     
  6. Mathew_Wi
    OP

    Member Mathew_Wi bye

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    233
    Country:
    Zimbabwe
    How do you configure it when you are bricked?
     
  7. tedmg09130913

    Member tedmg09130913 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    215
    Country:
    United States
    Maybe you could have a friend set it up for you on their wii then ship it to you. Maybe the company you order it from could configure it before shipping it to you.
     
  8. gir489

    Member gir489 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    The wii doesn't boot?

    Did you have pre/priiloader installed?
     

Share This Page