HTML instead of BBCode when quoting a PM

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Destructobot, Apr 20, 2008.

  1. Destructobot
    OP

    Destructobot Crave the Hammer

    Member
    5,005
    5
    Oct 15, 2006
    United States
    Portland, OR
    Whenever I reply to a PM the quoted message has all of its formatting (including line breaks) in HTML instead of BBcode. HTML tags don't work for mortals on this board, so I have to fix the quote every time.

    For example, this:
     
  2. Artheido

    Artheido GBAtemp Fan

    Member
    490
    0
    Aug 31, 2007
    England
    Never happens to me apart from the time when the page didn't load properly.
     
  3. gizmo_gal

    gizmo_gal QWEEN of the RadioActive Force!!!

    Member
    1,171
    0
    Apr 10, 2008
    United States
    1st dimension, Earth
    @ Destructobot--are you serious? I dont have that problem...at all. I do have a problem with formating text size or style though. But I think its only when I'm at school.
     
  4. Bri

    Bri GBAtemp Psycho!

    Member
    3,413
    2
    Dec 25, 2007
    United States
    I know this is a (somewhat) old post, but I have the same problem. Does anyone have a solution?

    -Bri
     
  5. alex

    alex GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,657
    2
    Jul 1, 2008
    United States
    Or something along the lines of that.
     
  6. Costello

    Costello Headmaster

    Administrator
    12,451
    5,812
    Oct 24, 2002
    happens very frequently for me too.
    I've submitted this bug to narin's todo list as I'm currently AFH.
     
  7. Bri

    Bri GBAtemp Psycho!

    Member
    3,413
    2
    Dec 25, 2007
    United States
    Thanks!

    It happens to me every time (I never get proper BBcode when I reply to a PM). I wonder why it happens to some and not to others, and to some only sometimes and not all the time.

    -Bri
     
  8. Narin

    Narin The Cheat Master, kupo!

    Former Staff
    2,624
    26
    Feb 19, 2008
    United States
    Ok, I'm working on this and made some changes. If you are still experiencing this problem, please let me know and also either post or PM me the contents of the PM or a test case that causes the problem.
     
  9. Sephi

    Sephi fool

    Member
    1,850
    5
    Jan 21, 2008
    United States
    Rhode Island
    I was having that html problem a while ago, it started working right like a week ago or so
     
  10. psycoblaster

    psycoblaster Divine

    Member
    2,132
    2
    Jan 26, 2008
    Seoul.. (in Korea)
    happens to me.

    here is an example