How to use Pokemon AR codes on WOOD R4?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by 037013192, Oct 10, 2010.

Oct 10, 2010
  1. 037013192
    OP

    Newcomer 037013192 Member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    Sweden
    SO, i have wood r4 1.13 , but i caNT SEEM TO USE ACTION REPLAY CODES?

    how do i do it? and it cant find pokemon white codes, even though i have the right game ID.. etc...

    how to use codes on wood r4? [​IMG]
     
  2. pikachu945

    Member pikachu945 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    683
    Country:
    Canada
  3. 037013192
    OP

    Newcomer 037013192 Member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    Sweden
    thanks a bunch!
     
  4. ShawnBurress

    Newcomer ShawnBurress HI i'm Shawn, i love "Loither Squad."

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    doesn't work for me only takes me to favoriets
    any suggestions?
     
  5. DSLMaster

    Newcomer DSLMaster Newbie

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    1
    Country:
    United States

    You forgot to copy usrcheat.dat to your cheats folder.
     
  6. ShawnBurress

    Newcomer ShawnBurress HI i'm Shawn, i love "Loither Squad."

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    i did that :T anyway is there a way to play my R4i white SDHC Dual Core 3DS DSI on the newest up date?
     

Share This Page