How to update iPlayer to work on DSi v1.4.2 Firmware

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by haddad, May 14, 2011.

  1. haddad
    OP

    Member haddad GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    1,519
    Country:
    Canada
  2. Fishaman P

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,174
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Don't you mean put it into a 1.4.1 DSi? Or lower, or DSL, or DSP of course.
     
  3. Schnida

    Newcomer Schnida Advanced Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    71
    Country:
    Switzerland
    No. It must be on 1.4.2. I tried the update on 1.4.1. But it wasn't working.
     
  4. Jasper07

    Member Jasper07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    318
    Location:
    Parallel universe
    Country:
    Netherlands
    Wow this is quite fast for the iPlayer. Is this an official update?
     
  5. Schnida

    Newcomer Schnida Advanced Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    71
    Country:
    Switzerland
    It is on the official Site: dsiplayer.com. So: yes, it's an official update.
    And it's not really surprising, because the iPlayer ist from the Supercard-Team. And the Supercard Team is really fast with Firmware bypasses.
     
  6. haddad
    OP

    Member haddad GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    1,519
    Country:
    Canada
    U do not need a DSL or dsi 1.4.1 or lower, all u need is the 1.4.2 dsi and thats it
     
  7. Schnida

    Newcomer Schnida Advanced Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    71
    Country:
    Switzerland
    Ehm...what? That's a contradiction.
     
  8. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Just to let you know guys, the firmware update is not required at all. You can delete the file update.dat. [​IMG]
    As you have seen in haddad's video it's still the v1.06.

    The fix is like on the iSmart MM and on the dstwo. It was done on the microSD part, kernel.
     
  9. Alexrose

    Member Alexrose Untitled

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    783
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I pity the fool who needs a video to inform them how to plug a cartridge into their DSi and click A.
     
  10. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Seriously, please don't start what happened in the Supercard thread.
     
  11. CompC

    Member CompC GBAtemp Fan

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    344
    Country:
    United States
    If they can make it work on 1.4.2 DSi, why can't they make it work on the 3DS :/

    But anyway, at least I can have it work on my DSi and my DS lite now…
     
  12. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    They probably can, they either just don't want to release it or are waiting.
     

Share This Page