How to sideload Nesbox Emulator on Xbox One

Discussion in 'Xbox One - Tutorials' started by wiired24, Apr 19, 2017.

  1. JeffilesBR

    JeffilesBR Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 15, 2017
    Brazil
    There's no way to remove those black borders?
     
  2. dominater01

    dominater01 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    5
    Mar 13, 2009
    United States
    unfortunately no the dev never added a way to remove them and i dont think he'll fix it anytime soon
     
  3. wiired24
    OP

    wiired24 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    7
    Sep 3, 2013
    United States
    Dev_Home
    Go to Settings -> Video Settings -> and deselect the box that says "Apps can add a border"
     
  4. fionncroke

    fionncroke Newbie

    Newcomer
    2
    May 3, 2009
    Does anybody know if the dev's are working on adding scanline overlay support soon? Would like to have it in Retrix too.
     
    wiired24 likes this.
  5. wiired24
    OP

    wiired24 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    7
    Sep 3, 2013
    United States
    Dev_Home
    No idea honstly
     
  6. dominater01

    dominater01 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    5
    Mar 13, 2009
    United States
    the developer stopped working on it and has taken it down from his website im pretty sure he's done updating it
     
  7. jirkawaggon

    jirkawaggon Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jun 22, 2017
    Czech Republic
    Autgor of NESBOX work on other project (TIC-80)
     
  8. MidoCode

    MidoCode Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 14, 2018
    Taiwan
    Fix the issue plz~
    github.
    com/wiired24/ProjectPegasus/issues/13
     
  9. tunip3

    tunip3 [debugger active]

    Member
    4
    Oct 31, 2016
    United Kingdom
    I'll take a look at it but for now use my fork as it has more features and is still updated
     
  10. MidoCode

    MidoCode Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 14, 2018
    Taiwan
    This one?

    www
    .retrix.me
     
  11. tunip3

    tunip3 [debugger active]

    Member
    4
    Oct 31, 2016
    United Kingdom
    No search for tunip3 on github
     
  12. MidoCode

    MidoCode Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 14, 2018
    Taiwan
    Thank you tunip3 :)
     
  13. MidoCode

    MidoCode Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 14, 2018
    Taiwan
    2018-04-15 (3).png
    the same issue...

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    png1.png
    Why I dont have the address bar???
     
  14. tunip3

    tunip3 [debugger active]

    Member
    4
    Oct 31, 2016
    United Kingdom
    The issue has not been fixed but I am working on it and Dont go to setup go to binatbi or what ever it's called for just an exe not a perma install
     
  15. MidoCode

    MidoCode Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 14, 2018
    Taiwan
    Roger that ;)
     
  16. tunip3

    tunip3 [debugger active]

    Member
    4
    Oct 31, 2016
    United Kingdom
    You got the address bar
     
  17. hellrokr

    hellrokr Member

    Newcomer
    1
    Apr 16, 2018
    United States
    So, I just saw that nesbox online is in unable state right now and tried this one in dev mode. But I can't see to get 2 controllers working?
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice