how to setup nintendo wi-fi usb adapter on windows 7

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Toa_235, Jan 9, 2010.

  1. Toa_235
    OP

    Newcomer Toa_235 Romantic_Carpet

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    80
    Location:
    on the floor, duuh
    Country:
    Croatia
    so i used the nintendo wi-fi usb adapter as an softAP back in the days when i was still using Win XP, and before 2 months i decided to switch to win 7... and it wont work...
    i tried using it with the original vista drivers which resulted in crashing my pc... [​IMG]
    i tried using the drivers for the softAP... which crashed too...even with the compabillity mode...
    i tried both of those solutions but while running the process all from the beginning without the "driver sharing" option and it worked partially... the dsi could find the AP and the connection test was succesfull... but when i tried to connect it gave me different errors......
    so please take a moment to give me some directions or at least a useful link...
    thanks
     
  2. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    What error codes?

    I have it and it's a pain mostly, but if you connect it to your computer upon boot then it works every time for me. Use the latest drivers from Nintendo's website, put them in compatibility mode for Windows Vista and they should work fine. They did for me.

    Make sure your firewall isn't blocking it.
     
  3. Toa_235
    OP

    Newcomer Toa_235 Romantic_Carpet

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    80
    Location:
    on the floor, duuh
    Country:
    Croatia
    052200
    052000
     
  4. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
  5. Toa_235
    OP

    Newcomer Toa_235 Romantic_Carpet

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    80
    Location:
    on the floor, duuh
    Country:
    Croatia
    i know those... i read about them... but i cant seem to work this out... i got those errors under that "virtual pc XP"... i saw one guy do this... andit worked... he did something in the setts... but i dont know what... and great theres no detailed guide...
     
  6. powerruletheeart

    Newcomer powerruletheeart Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Country:
    United Kingdom

Share This Page