How to scrub an iso?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by An00bis, Jul 19, 2009.

Jul 19, 2009

How to scrub an iso? by An00bis at 3:57 PM (873 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. An00bis
    OP

    Newcomer An00bis Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    I downloaded virtua tennis 09 and I'm trying to bypass the update. I heard that using some "wiiscrubber" it can be done. So I downloaded wiiscrubber 1.30 (final release, I believe..), but when I try to open my iso, it says "error loading file"

    :\

    I've only got 1 DVD-R left, so I really need to get this right [​IMG]
     
  2. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
    the latest is 1.4 but you can also use the preloader hack who prevents you from updating.
     
  3. An00bis
    OP

    Newcomer An00bis Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    where is this preloader? is it a custom ios I have to install, or just a dol, or what? link please [​IMG]
     
  4. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
  5. An00bis
    OP

    Newcomer An00bis Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    So, when I'm creating hacks .ini ( here : http://i171.photobucket.com/albums/u306/m-tek/hic.png ) what would I have to check off to ensure that virtua tennis loads fine without asking for an update?

    Just "update blocker" or something else? Lots of these terms on here are pretty foreign to me...
     
  6. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
    update blocker
    remove health warning is also nice because it removes the black screen when you start up the wii
     
  7. An00bis
    OP

    Newcomer An00bis Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    waugh

    So I *think* I installed it right, when I boot up my wii I get the preloader menu. So I wanted to try out to see if my virtua tennis iso would stop asking for an update. I chose system menu from preloader, from where I chose homebrew channel, from where I chose neogamma R6 (rev7), and pressed B to reboot with hooks.

    And I got a bunch of junk code error messages. This never happened before I installed preloader.

    Then I tried going straight to the homebrew channel from preloader. This time, it froze on "reboot with hooks"

    ;_;
     
  8. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
    have you enabled the hacks?
    and when you in the settings select the system menu by return to it should work
     

Share This Page