How To Load The Legend Of Zelda: Skyward Sword? O:

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Fubukio, Dec 26, 2011.

Dec 26, 2011
  1. Fubukio
    OP

    Newcomer Fubukio Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Malaysia
    I'm having troubles loading The Legend Of Zelda: Skyward Sword using NeoGamma. It says requesting IOS = 56.

    I'm quite a noob in doing this. XD Can someone help me please? :3
     
  2. BoxmanWTF

    Member BoxmanWTF ♪Toot Toot Sonic Warrior♫

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Behind you
    Country:
    Canada
    Use modmii to install that missing IOS, and it should work.
    If not, then try a USB loader
     
  3. Fubukio
    OP

    Newcomer Fubukio Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Malaysia
    If I were to download the System Menu for a Modded Japanese Wii and the game is EU, which System Menu do I use? 4.3J or 4.3E?

    And also, where do I put the .wad file for installation? O:
     
  4. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,538
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Why you wanna install a custom system menu? Just leave it as it is. Get the latest IOS56 wad with modmii and use wad manager 1.7 to install it, start it using homebrew channel, reload to IOS38 and install the IOS56 wad from the device where you have it.
     
  5. Fubukio
    OP

    Newcomer Fubukio Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Malaysia
    What about NeoGamma?
     
  6. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,538
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Neogamma is fine, it just sais that the game needs IOS56, if you install it the game will work.
     
  7. Fubukio
    OP

    Newcomer Fubukio Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Malaysia
    I just tried it and it works! XD Thankies! XB

    But the graphic is kinda bad. XD

    I wonder if I can still play Monster Hunter Tri in the current installation. :3
     

Share This Page