?
  1. Yes

    70.6%
  2. No

    10.7%
  3. Sort of

    18.7%
  4. 401 voter(s)
  1. Ricken

    Ricken I didn't know I had to stay the same
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    2,483
    Country:
    United States
    You could firmware spoof with HANS but HANS wont boot at all...
     
  2. Burakidiosu

    Burakidiosu Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    39
    Country:
    France
    Thanks :)
     
    Xenosaiga likes this.
  3. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    Can you give a hint as to where to look? I thought it hadn't been dumped yet.
     
  4. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    Is OOT a legit cia? Also, AC:HHD won't work, unless you downgrade. How would I get it to work on 10.3?
     
  5. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    There exists a legit cia of HHD, as it came preinstalled on a new 3ds xl in Eur. OoT was never in a preinstalled bundle so there's no legit cia of it.
     
  6. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    So then how would I install HHD?
     
  7. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    Same as other legit CIAs. Use nasa.
     
  8. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    No wait, let me re-phrase that. How do I boot it?
     
  9. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    If you're on a eur console, I think you have to delete it in data mangement and redownload from the eshop. If on another region, you have to use HANS with grid layout to launch it.
     
  10. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    I have a US 3ds... So I would have to use HANS with my grid launcher to boot it? I think I tried to boot AC:HHD with HANS but it just kept a red screen.
     
  11. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    I think it needs at least 9.9 or 9.8 from memory. If you have a high enough firmware and it won't work then I'm not sure what's wrong sorry :-/
     
  12. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    I'm on 10.3 US 3DS.
     
  13. Jacklack3

    Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,813
    Country:
    Canada
    ACHHD needs a update, because your not on a EUR eshop you cant download the update so it doesn't work.
     
  14. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    Nuuuuu, What if I had a legit cia that had 2.0 installed like NSMB2GE?
     
  15. Jacklack3

    Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,813
    Country:
    Canada
    It wouldn't be legit because the old ACHHD is the only legit cia because that version is a bundle.
     
  16. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    hm.... man.
    Guess I should downgrade then?
     
  17. Blue

    Blue GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    2,587
    Country:
    United Kingdom
    You're fucked, deal with it B-)
     
  18. Defaultio

    Defaultio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ok. Guess AC:HHD is only exclusive for EU like all the bundles they had. Thanks guys.
     
  19. Jacklack3

    Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,813
    Country:
    Canada
    If a brick happens and you go in recovery mode and it fixes itself, it automatically updates to 10.4 so you wont be able to downgrade at all after that.

    But you never know.

    Im not downgrading till its much more simpler.
     
  20. Blue

    Blue GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    2,587
    Country:
    United Kingdom
    Are you waiting to downgrade using scratch (jk)
     
    Quantumcat likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - install, legit, files