How To Go 3.71 M33 > 5.0 M33-3

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by NDSPhr34k, Nov 4, 2008.

Nov 4, 2008
  1. NDSPhr34k
    OP

    Newcomer NDSPhr34k Advanced Member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    91
    Country:
    United States
    Can I go directly from 3.71 M33 to 5.0 M33-3?

    Or is there a specific method of doing such?
     
  2. shanefromoz

    Member shanefromoz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    813
    Country:
    Australia
    Try using the network update on your psp.
    It will tell you what its going to update to.

    Cheers
     
  3. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Just download the newest firmware from Dark_AleX's site.

    Read the instructions in the readme.
     
  4. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Don't network update unless you have 3.71 M33-3.

    Install 3.71 M33-3 first. Then I'd recommend just downloading 5.00M33 then installing it from memory card rather than network update.
     
  5. .::5pYd3r::.

    Member .::5pYd3r::. Viva La Pizza

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    766
    Location:
    The GREAT Southern Land :D
    Country:
    Australia
    Yes, you can.
     
  6. NDSPhr34k
    OP

    Newcomer NDSPhr34k Advanced Member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    91
    Country:
    United States
    Thanks! That worked like a charm.

    However, I have a problem now. My two psp backups that worked under 3.71 M33 no longer work under 5.00 M33-3. They don't even display icons for the games in the game menu.

    Is there something I have to do to bring back support for .iso game backups whilst using 5.00 M33-3?
     
  7. hybridkit

    Member hybridkit GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    168
    Location:
    Cambridgeshire
    Country:
    United Kingdom
    Try to fresh format your memory stick everytime you update to a new firmware.

    Also try to enter recovery menu to switch your UMD drive between M33 Drive and Sony Drive. The backup might work in one of those.
     
  8. NDSPhr34k
    OP

    Newcomer NDSPhr34k Advanced Member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    91
    Country:
    United States
    Hey thanks!

    I did both of what you suggested, and it works again.

    Cheers.
     

Share This Page