How to flash LiteOn with 1.5 to 1.51/1.6?

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by Hermessz, Jun 19, 2009.

Jun 19, 2009
  1. Hermessz
    OP

    Member Hermessz GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    276
    Location:
    ISR
    Country:
    Israel
    Hi, I got a LiteOn drive apperently, as I checked the wires and they were yellow. (which means LiteOn, right?)
    Anyway, I got some kind of JungleFlasher guide, but I don't understand a shit.
    Any Normal guide?
    Oh, and is the procedure of flashing a flashed LiteOn drive, includes soldering? I want the simplest guide that includes just connectin the drive and flash it with some kind of program.
    Thanks in Advance.
     
  2. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    the jungleflasher pdf file should help you out perfectly.

    Lite-On drives currently modded with iXtreme 1.5+ can be dumped using S-ATA only.

    The tray needs to be half-open, then click the 'Dummy from ixtreme button' in JF.
     
  3. Hermessz
    OP

    Member Hermessz GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    276
    Location:
    ISR
    Country:
    Israel
    I saw @ the PDF file about Soldering in LiteOn. Any of these will be needed?
     
  4. Finishoff

    Member Finishoff GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    351
    Country:
    United States
    Your Drive is already modded with 1.5 correct? you can skip that procedure and follow what lenselijer said.
    You'll need a SATA controller card & dump using JungleFlasher.
     
  5. Hermessz
    OP

    Member Hermessz GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    276
    Location:
    ISR
    Country:
    Israel
    Hm, actually, I guess its 1.5, because all games work flawless, just some games that have 3rd wave that I wanna try so badly.
    Anyway, all I know its already flashed, and with LiteOn.
     
  6. bubbleboy

    Member bubbleboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    272
    Country:
    United States
    It's easy then. No need for soldering, CK3 probe, connectivity kit, or tray half-open. You can skip all that.
     

Share This Page