How to contact a board administrator

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Pahicken, Jan 30, 2011.

Jan 30, 2011
  1. Pahicken
    OP

    Newcomer Pahicken Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    66
    Location:
    U.S.A
    Country:
    United States
    Please help me. Im a noob so. When i try to update my profile it fails and tells me to contact a board administrator. How do i do that or can you just tell me what the problem is? Thank you. [​IMG]
     
  2. smash_brew

    Member smash_brew I may or may not have fallen

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    708
    Country:
    United States
    send a pm to one of the admins.
     
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,741
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
  4. Sterling

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
  5. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,295
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    Before you pm any of the busy admins, what exactly are you trying to do?
     
  6. Elvarg

    Banned Elvarg Zyzz™

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    623
    Location:
    >>>>>>
    Country:
    Australia
    when hes trying to update his profile it crashes
     
  7. Raiser

    Member Raiser I am mad scientist.

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    1,565
    Country:
    Canada
    I'm pretty sure p1ng is asking for something more specific.
    Like location? Sig? or what?
     
  8. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    file uploads have been disabled which is why you cant upload your own photo or avatar [​IMG]
    to upload a photo use http://pix.gbatemp.net then put the URL in your profile
     
  9. Sterling

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Why have they been disabled? Is this from a previous problem like before?
     

Share This Page