1. IxthusTiger

    OP IxthusTiger Cruddy's Buddy
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    1,625
    Country:
    United States
    I have: GBAMP, F2A 256Mbit, WifiMe, FlashMe

    How do I do it??
     
  2. ilovengage

    ilovengage GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    427
    Country:
    Australia
    I think it works with Etool3 or EtoolSMS.
     
  3. Lily

    Lily One Scary Lady
    Former Staff

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    5,727
    Country:
    Canada
    Not that this directly helps you, but you can do it with an Action Replay Max Duo. The GBA portion of the unit is the same old Action Replay, while the DS portion is a save backup mechanism.
     
  4. retrohead

    retrohead GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 2, 2003
    Messages:
    236
    Country:
    Use Etool3.11. Works perfect for backing up and restoring 2mb saves
     
  5. cory1492

    cory1492 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2005
    Messages:
    1,497
    Country:
    Canada
  6. poisonousj

    poisonousj GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 28, 2005
    Messages:
    342
    Country:
    United States
    Nintendogs Trainer Beta worked great for me! thanks for the link. Now I finally have my jack russell!!! and I realized I had about 90% of the items already.
     
  7. Taft

    Taft Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    31
    Country:
    Hi guys!
    Iam using M3 MiniSD and got this thing working on PC, but how do I get it to work on DS? I copy the save .dat file and overwrite but nothing sems to be change [​IMG]
     
  8. Taft

    Taft Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    31
    Country:
    Lol I resolve it, just turn off Autosave.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nintendogs,