How to autoboot BootMii installed as IOS

Discussion in 'Wii - Hacking' started by piratesmack, May 14, 2009.

May 14, 2009
  1. piratesmack
    OP

    Member piratesmack GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    787
    Location:
    $(pwd)
    Country:
    United States
    You'll need preloader installed
    In preloader settings, just change "autoboot" to "System Menu" and "System Menu IOS" to "254"

    You won't get any more brick protection than Preloader gives, but it's still nice to be able to autoboot into BootMii

    The only problem is you won't be able to boot into the System Menu until you change the IOS back to normal (It will just keep loading BootMii)
     
  2. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    i thought bootmii was suppose to have the best brick protection?
     
  3. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    bootmii as boot2, that is

    bootmii as ios is just for nand backup and restore(assuming you can still boot it
     
  4. piratesmack
    OP

    Member piratesmack GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    787
    Location:
    $(pwd)
    Country:
    United States
    Only when installed to boot2
     

Share This Page