How long..

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by Chotaz, Nov 30, 2007.

?

How logn will the PS3 stay 'virgin'

  1. Days

    0 vote(s)
    0.0%
  2. Weeks

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Months

    0 vote(s)
    0.0%
  4. Years!!

    0 vote(s)
    0.0%
  5. Will never be able to paly backups.

    0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 30, 2007

How long.. by Chotaz at 1:03 PM (1,671 Views / 0 Likes) 20 replies

  1. Chotaz
    OP

    Member Chotaz I'm back! :D

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    Portugal
    what do you guys think, i think if they had already an years to do soething and have done nothing with the ps3 scne,e it could take more then a years from now, to something to be done,

    vote and give your opinions [​IMG]

    ~ºDiogo
     


  2. qusai

    Member qusai GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    259
    Country:
    Canada
    I'd have to say months, but at this point the PS3 is my favourite system of the 3 current gen ones (i own an xbox 360 and a wii also) so even if it does get hacked I won't mod it just because i don't want to risk the chance of losing online on the ps3 also. Home is gonna be great, littlebigplanet, killzone2, burnout.. too many online games coming out next year that i don't want to risk.
     
  3. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    id say untill there are games absolutely worth playing
    not that the current selection is anything to complain about but there isnt anything thats good, original AND exclusive to the ps3

    once we get mgs4 well probably see a change
     
  4. Armadillo

    Member Armadillo GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    3,101
    Country:
    United Kingdom
    It'll be done when it's done. Although unless it's hacked to play games from the hdd , most people won't care. They moan about paying £1.50 for a dl verbatim for the 360 , and verbatim blue ray discs cost £10.
     
  5. xbandaidx

    Member xbandaidx GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    I'm planning on buying a second PS3 when something comes out, I'll use that one for all my offline gaming. I'll use my current one for online gaming.
     
  6. Jax

    Member Jax Pip Pip Cheerioink!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    4,092
    Location:
    L.A.V.
    Country:
    Portugal
    Where did you get your money tree?
     
  7. xbandaidx

    Member xbandaidx GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    My money comes from working, and smart budgeting. [​IMG]
     
  8. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    id say untill dark alex will be bored with psp [​IMG]
     
  9. Chotaz
    OP

    Member Chotaz I'm back! :D

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    Portugal
    I'm thinking of buying aa 20GBPs3 for online gaming, and a 80GB one in case that an iso loader comes out, so i have a bigger hdd to have mroe games in it, or in case the mod has some kind of bypass to not be detected when playing online [​IMG] ill just need one
     
  10. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    He stopped working on the PSP months ago.
     
  11. Chotaz
    OP

    Member Chotaz I'm back! :D

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    Portugal
    i have my hopes up, that somethin is going to be made till my birthday next year,(july20th) so i can ask for a ps3 in my b-day :\
     
  12. pika3000

    Member pika3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    199
    Location:
    Magog World Ship
    Country:
    United States
  13. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    They discontinued the 20GB/60GB PS3. Only and 80GB and the 40GB models are left, out of those 2 only the 80GB plays PS2 games.
     
  14. Chotaz
    OP

    Member Chotaz I'm back! :D

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    Portugal
    the quality of ps2 games in the ps3 sucks, ill stick with the ps2 to play its own games
     
  15. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    What the fuck do you mean by quality of ps2 games? Most titles play fine on the 80GB and the 60GB is practically guaranteed to play every title you own and it can upscale(80GB can too..) it to look nicer on a HDTV.
     
  16. Chotaz
    OP

    Member Chotaz I'm back! :D

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    Portugal
    here's the 'fuck that i was talking about''

     
  17. Ace Gunman

    Former Staff Ace Gunman ~••Lucky҉Shot••~

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    6,385
    Location:
    Wassamatta U
    Country:
    Canada
    Why can't you guys just say "what do you mean?", how hard is it to be civil to each other? [​IMG]
     
  18. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    From the Video. So **** off!
     
  19. Chotaz
    OP

    Member Chotaz I'm back! :D

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    Portugal
    dude, what's that anger all about, sorry if I hurt your e-pride and sorry if I'm not as a fanboy as it's needed to know everydetail about firmware fixes...
     
  20. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Your the one who came out saying shit without doing research. You didn't hurt my ''e-pride.'' You don't have to be a fanboy to know it was fixed a long time ago. It was your ignorance for showing shit without seeing or googling if it was fixed or what.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page