How exactly do you set up the acekard?

Discussion in 'Acekard' started by idunnoilikends, Dec 8, 2008.

Dec 8, 2008
  1. idunnoilikends
    OP

    Member idunnoilikends GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    393
    Country:
    United States
    I put akaio in the root of my microsd.


    but when i put it in my ds and start it it a black screen with the bottom that says microsd and slot 2 and then it i press start or anything it freezes...

    what did i do wrong?

    i hope i didnt get a fake...
     
  2. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    There are no fake Acekards, so that shouldn't be a concern.

    Press up or down on the d-pad to hilight different items in the menu. Press the "A" button when "microSD Card" is hilighted (or click "microSD Card" with the stylus" and you should see the files and folders that are on your microSD card. Navigate to a game and press "A" (or click the icon with the stylus) to run it.

    -Bri
     
  3. idunnoilikends
    OP

    Member idunnoilikends GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    393
    Country:
    United States
    but when i hit start it freezes...
    and not to mention i have no skin >__>
     
  4. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    Did you update it from an earlier version of AKAIO? Are you using the latest version (public beta 2)?

    It sounds like you're missing whatever skin it's looking for. You can look at the globalsettings.ini file to see what skin it's looking for, then look in the "ui" folder to make sure that skin is there. If not, edit the globalsettings.ini file and define a skin that's there.

    -Bri
     

Share This Page