How do you use the 3in1 with the cyclods

Discussion in 'CycloDS' started by Death50, Jun 3, 2008.

Jun 3, 2008
  1. Death50
    OP

    Newcomer Death50 Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Ok, I know I saw the guide somewhere but cant seem to find it anymore. Can someone tell me where it is or just list out the instructions here??

    thx
     
  2. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
  3. Death50
    OP

    Newcomer Death50 Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    how do i put opera on it?
     
  4. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    You mean the NDS web browser? Just download the ROM file and put it on the CycloDS, not the EZ Flash. However, the EZ Flash still needs to be in the Slot 2 of your DS to serve as the RAM expansion. Don't worry about downloading extra patches or any of that.
     
  5. Death50
    OP

    Newcomer Death50 Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    i did i dled the zip file off here and it was the 3 in 1 lite thing thats 1 kb and put it into the root of my sd card. then i turned on my ds, n went to gba exploder and looked for it n nothing happened

    so what do i do?
     
  6. krazykirk

    Member krazykirk GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    399
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Ahhhhhhhhhh... You don't have any idea what you're doing... Opera, also known properly as the "Nintendo DS Browser", is a commercial rom. You're not going to be able to download it from a fourm. The file you downloaded is most likely a patch, enabling it to work with the 3-in-1. To get Opera to work, you obtain the rom, and then run it like a regular game.
     
  7. Death50
    OP

    Newcomer Death50 Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    ok i get it now, and theres only a EU n Jap release right?
     
  8. Rascal

    Member Rascal GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    429
    Country:
    United States
    There is no US version. EU works for US just fine.
     
  9. Fat D

    Member Fat D GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,117
    Country:
    Germany
    The US and EU versions are identical, so no re-release has been made.
     

Share This Page