How do you get the "output" screen in Desmume?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by cooldude, Jan 26, 2012.

Jan 26, 2012
  1. cooldude
    OP

    Newcomer cooldude Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
    I've seen videos where people have a seperate output screen while running Desmume, how do you enable that feature?
     
  2. Dirbaio

    Member Dirbaio GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    158
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    You have to use the "dev+" builds. Either compile your own or find download links. I'm not sure where to find latest builds :)
     
  3. cooldude
    OP

    Newcomer cooldude Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Canada
  4. Dirbaio

    Member Dirbaio GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    158
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    Can't check right now, but it doesn't look like these are the "dev+" builds.

    You can follow the instructions here to build your own:
    http://wiki.desmume.org/index.php?title=Installing_DeSmuME_from_source_on_Windows

    Another alternative is just making a libnds console in one of the screens and print there, it's less flexible, dunno if that's wat you want.
     

Share This Page