how do you fix 002 error?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by SectionX, May 22, 2010.

May 22, 2010

how do you fix 002 error? by SectionX at 11:50 AM (836 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. SectionX
    OP

    Member SectionX GBAtemp Fan

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    355
    Country:
    i read that you have to force ntsc and stuff in neogamma, but how do you fix 002 error?
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,941
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    What NeoGamma version do you have?
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    If you get 002 error in the latest NeoGamma, then you used a bad patch on your disc, try again with an unpatched one.

    002 fixing always activated in NeoGamma, but fails if the disc was patched to use another IOS(in the disc channel or when doing an IOS Reload!).
     
  4. SectionX
    OP

    Member SectionX GBAtemp Fan

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    355
    Country:
    never mind got it to work
     

Share This Page